Om Ane Katrine

Professionelt har jeg arbejdet som psykolog siden 2002. Jeg har arbejdet indenfor en række forskellige områder, både offentligt og privat, hvilket du kan studere nærmere i mit cv længere nede på siden. Jeg har derfor en ret bred viden om mange emner, som jeg trækker på i mit arbejde. Samtidig har jeg valgt at videreuddanne mig som psykoterapeut med flere års efteruddannelse, så jeg har en solid værktøjskasse med terapeutiske redskaber at trække på. 

Men også i mit personlige liv har jeg erfaring med mange af de emner, som mine klienter kommer med - sider af livet, som gør ondt. De erfaringer bruger jeg også i mit arbejde.  

I 2010 gik jeg ned med stress, var sygemeldt gennem fire måneder og havde følger efter stress flere år efter. Jeg har været gift gennem mange år og gået gennem en udviklingsproces, som endte i at jeg valgte at blive skilt, selvom der var børn involveret, som skulle 'rykkes midt over'. Og så er jeg mor til to teenagere med alle de glæder og sorger, det giver. Det ene af mine børn har autisme og en kronisk sygdom, som han i dag lever godt med - men der har været mange bekymringer undervejs i hans korte liv, som har tæret på kræfterne hos mig som mor.  

Det har ikke været nemt at finde mig til rette i livet som voksen: At finde ud af, hvem jeg egentlig var og hvad jeg havde brug for. Men her midtvejs i mit liv er jeg i den grad landet i mig selv, og jeg sætter pris på livet hver eneste dag. Den rejse jeg har været på i mit eget liv har stor værdi også i mit arbejde, fordi jeg har trådt mange af de skridt, som mine klienter også skal træde. 

I 2016 kastede jeg mig ud i livet som selvstændig for selv at kunne præge mit arbejdsliv - og jeg har ikke fortrudt. Jeg elsker at være med ombord på den rejse, som mine klienter foretager, mens de går hos mig - at være vidne, at være sparringspartner og fødselshjælper alt sammen på én gang.  

CV 

  • Cand. psych. fra Århus Universitet 2002
  • Autoriseret psykolog af socialministeriet 2004
  • Selvstændig psykolog siden 2016
  • 13 års erfaring fra ansættelser i PPR i Billund Kommune (PPR-psykolog på børneområdet), Videnscenter for Hjerneskade og senere Socialstyrelsen (faglig konsulent på hjerneskadeområdet), Vejlefjord Rehabilitering (neuropsykolog) samt i hhv. Skanderborg (udviklingskonsulent) og Horsens Kommune (neuropsykolog og hjerneskadekoordinator). 
  • Terapeutisk: 3-årig efteruddannelse i gestaltterapi hos Center for Integrativ Gestaltpractice , 30 timers kursus i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) hos Kognitiv Terapi Center i Århus samt 30 timers kursus i ISTDP hos Bjarne Thannel. Jeg interesserer mig meget for den kropsorienterede metode Somatic Experiencing og modtager supervision indenfor denne primært til traumebehandling. 
  • Uddannet hypnotisør og hypnoterapeut fra Institut for Avanceret Hypnose samt kurser indenfor hypnoseområdet dels hos kognitiv hypnoterapeut og specialist i psykoterapi Lone Kærvang og dels i Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose
  • Næstformand i Psykologfagligt selskab for klinisk hypnose, nov. 2016 - 
  • Jeg modtager løbende supervision på mit arbejde. 
  • Nærmere uddybning af mine tidligere ansættelser? Se min profil på Linkedin  
bubblemedia