Om Ane Katrine

  • Cand. psych. fra Århus Universitet 2002
  • Autoriseret psykolog af socialministeriet 2004
  • 13 års erfaring fra ansættelser i PPR, Videnscenter for Hjerneskade, Socialstyrelsen, Vejlefjord Rehabilitering samt Skanderborg og Horsens Kommune. 
  • En lang række kurser indenfor neuropsykologien (primært hjerneskadeområdet)
  • Terapeutisk: Efteruddannelse i gestaltterapi hos Center for Integrativ Gestaltpractice og i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) hos Kognitiv Terapi Center i Århus.
  • Uddannet hypnotisør og hypnoterapeut fra Institut for Avanceret Hypnose samt kurser indenfor hypnoseområdet dels hos kognitiv hypnoterapeut og specialist i psykoterapi Lone Kærvang og dels i Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose
  • Næstformand i Psykologfagligt selskab for klinisk hypnose, nov. 2016 - 
  • Jeg modtager løbende supervision på mit arbejde. 
  • Nærmere uddybning af mine tidligere ansættelser? Se min profil på Linkedin 

Interesser og vidensområder 

Jeg interesserer mig bredt for, hvordan vores opfattelse af verden påvirker vores velbefindende og helbred, og hvordan vi via ændring af tanker og følelser kan få det bedre. Med hypnose og hypnoterapi i kombination med psykoterapi har jeg fundet redskaber, som kan anvendes direkte til at påvirke de tankemønstre og følelser, som nogle gange gør det svært for os at leve det liv, vi gerne vil. Jeg følger løbende med i ny international forskning indenfor hypnose for at holde mig opdateret om, hvad der rører sig i udlandet. 

Jeg har gennem 8 år arbejdet på hjerneskadeområdet og har en bred viden om hjernens funktion, som jeg aktivt inddrager i mine samtaler, når klienten har brug for større forståelse af de processer, som kan være på spil i hjernen. Interessen for det neurologiske felt er blevet yderligere skærpet efter jeg har videreuddannet mig i hypnose - for hypnose kan påvirke hjernen på måder, som man først er begyndt at anerkende videnskabeligt indenfor de senere år. Hypnose har desværre stadig for mange et mystisk præg, som jeg gerne vil være med til at aflive.  

Fortrolighed 

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og autoriseret psykolog. Det betyder, at jeg har tavshedspligt omkring det, du har brug for at dele. 

Øvrigt

Udover psykologforeningen er jeg medlem af Dansk psykoterapeutisk selskab for psykologer samt sidder i bestyrelsen for Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose under Dansk Psykologforening. 

Privat er jeg gift og har to børn i skolealderen.

 

 

bubblemedia