Jeg arbejder med mange temaer i klinikken 

Du kan bl.a. hente hjælp til: 

Relationen til terapeuten er vigtig

Det allervigtigste for at opnå gode resultater i et samtaleforløb er relationen: At man føler tillid til terapeuten og tror på, at hun kan gøre en forskel. Det er helt individuelt, hvem man ’klikker med’, og derfor tænker jeg, at du må læse lidt på min hjemmeside for at afgøre, om du tror, jeg kan hjælpe lige præcis dig. Du kan også lytte til min stemme på min youtubekanal, hvis stemmen betyder meget for dig. Du er også velkommen til skrive til mig for at få din fornemmelse uddybet, før du laver en aftale - jeg ringer eller skriver så tilbage til dig, alt efter hvad du ønsker.

Teknikker og metoder

Forskningen viser, at terapeutiske metoder også betyder noget for effekten af et forløb, men langt mindre end den terapeutiske relation. For mig giver det ikke mening at bruge én fast metode eller teknik i alle forløb. Jeg er uddannet indenfor oplevelsesorienteret/ gestaltterapi og ACT (Acceptance Commitment Therapy), men trækker også på elementer fra kognitiv terapi. Jeg anvender udover samtale også mere kropsorienterede teknikker samt mindfulness og hypnose.

Hypnose kan nogle gange være et kraftfuldt middel i det terapeutiske arbejde. I hypnosen kan man arbejde med de overbevisninger man har om sig selv og verden, som ikke ligger bevidst tilgængelige. De kan være svære at få adgang til og ændre på, men med hypnose kan man få en genvej hertil, fordi sindet lukker op på en anden måde, når man er i trance. Jeg bruger kun hypnose, hvis klienten føler sig tryg og har lyst til at prøve metoden. Du kan læse mere om hypnose hos mig her

Jeg bruger ofte hypnose til at få ro i nervesystemet, hvilket der er behov for ved fx stress og angst. Her sender jeg som regel lydfiler til klienten som kan bruges til afslapning hjemme, og vi laver også indspilninger sammen målrettet klientens specifikke problematik. Du finder udvalgte eksempler på min youtubekanal.    

Særlig erfaring

Jeg har særlig erfaring fra det neurologiske område efter at have arbejdet på hjerneskadeområdet siden 2007. Det betyder, at jeg har en del viden om hjernen, hjernerystelser og skader i hjernen, men også om det at blive ramt af kronisk sygdom eller ulykker. Samtaler med såvel ramte som pårørende til hjerneskaderamte har været en vigtig del af mine tidligere ansættelser. 

bubblemedia