Kvalificeret samtaleterapi

For mig er det altafgørende, at vi får skabt en god alliance, hvor du har tillid til, at jeg kan hjælpe dig. 

Det allervigtigste for at opnå gode resultater i et samtaleforløb er nemlig relationen: At man føler tillid til terapeuten og tror på, at hun kan gøre en forskel. Det er helt individuelt, hvem man ’klikker med’, og derfor må du læse lidt på min hjemmeside for at afgøre, om jeg kan hjælpe lige præcis dig.

Du kan lytte til min stemme på min youtubekanal og her stifte bekendtskab med en vigtig del af mit arbejde, nemlig at hjælpe mennesker ned i tempo. Du er også velkommen til skrive til mig for at få din fornemmelse uddybet, før du laver en aftale - jeg ringer eller skriver så tilbage til dig, alt efter hvad du ønsker.

Vær opmærksom på, at du ikke skriver for meget om din problematik, men bare beder om at jeg sender dig en sikker mail - og herefter kan du svare sikkert tilbage i en krypteret mail med alt det, som du har brug for, jeg får at vide. 

Teknikker og metoder

Forskningen viser, at terapeutiske metoder også har betydning for effekten af et forløb, men langt mindre end den terapeutiske relation. For mig giver det ikke mening at bruge én fast metode eller teknik i alle forløb, fordi vi alle er forskellige, og terapien skal tilpasses den enkeltes problematik.

Jeg arbejder psykodynamisk. Det betyder, at jeg tror på, at vi som mennesker handler ud fra mønstre, som vi har lært gennem vores opvækst. De mønstre er som hovedregel ubevidste og kan give os problemer, som vi kan opleve som bl.a. stress, angst eller depression. En vigtig del af den terapeutiske behandling hos mig er derfor, at vi arbejder med at identificere de mønstre, som gør det svært at være dig - og at vi finder ud af, hvorfor det en gang har været hensigtsmæssigt at udvikle de mønstre.

Når vi forstår det, vi kommer af, er det nemmere at møde sig selv med omsorg og begynde at handle og tænke anderledes, så vi kan få det bedre. Dette er relevant ift. en lang række lidelser. 

Jeg bruger ofte hypnose til at genoprette balance og ro i nervesystemet, hvilket der er behov for ved fx stress og angst. Jeg bruger også gerne hypnose i det mere terapeutiske arbejde, hvis du har lyst til det. 

Du kan se mere om mine terapeutiske efteruddannelser og kurser her. 

Temaer i klinikken 

Jeg har erfaring med en lang række problematikker, her nævnes blot eksempler: 

bubblemedia