Terapi

Terapi som føles omsorgsfuldt

Hvis man skal vælge at åbne sig for en terapeut, skal man have tillid til vedkommende. For mig - men også for terapien - betyder det meget, at du føler dig mødt og forstået, så du får tillid til, at jeg kan hjælpe dig.  

Det er helt individuelt, hvem man ’klikker med’, og derfor kan du måske bruge min hjemmeside til at lære mig at kende for at afgøre, om jeg kan hjælpe lige præcis dig. Du kan læse om min baggrund eller lytte til min stemme på min youtubekanal. Her kan du møde noget, som er en vigtig del af mit arbejde, nemlig at hjælpe mennesker ned i tempo.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til mig, før du laver en aftale. Skriver du en mail, så skriv kun kort og bed mig sende en sikker mail tilbage, som du kan svare på. Så kan du nemlig skrive trygt i en krypteret mail med alt det, som du har brug for, jeg får at vide. 

Hvordan arbejder jeg? 

For mig giver det ikke mening at bruge én fast metode eller teknik i alle forløb, fordi vi alle er forskellige, og terapien skal tilpasses den enkelte.

Jeg arbejder ud fra, at vi som mennesker handler ud fra mønstre, som vi har lært gennem vores opvækst. De mønstre er som hovedregel ubevidste og kan give os problemer, som vi kan opleve som bl.a. stress, angst eller depression. En vigtig del af den terapeutiske behandling hos mig er derfor, at vi arbejder med at identificere de mønstre, som gør det svært at være dig - og at vi finder ud af, hvorfor det en gang har været hensigtsmæssigt at udvikle de mønstre.

Når vi forstår det, vi kommer af, er det nemmere at møde sig selv med omsorg og begynde at handle og tænke anderledes, så vi kan få det bedre. Dette er relevant ift. en lang række problemstillinger. 

Jeg bruger ofte hypnose til at genoprette balance og ro i nervesystemet, hvilket der er behov for ved fx stress og angst. Jeg bruger også gerne hypnose i det mere terapeutiske arbejde, hvis du har lyst til det. 

Du kan se mere om mine terapeutiske efteruddannelser og kurser her. 

Temaer i klinikken 

Jeg har erfaring med en lang række problematikker, her nævnes blot eksempler: 

bubble