Nu kan du tale med mig fra hele verden

  • Nu kan du tale med mig fra hele verden

28. februar 2020

Har du tænkt på at tage kontakt til mig for at få hjælp eller måske få lavet din egen hypnose, men samtidig tænkt at der var alt for lang afstand? Så er der nu nye muligheder!! Jeg har investeret i et sikkert videosystem, så jeg kan se folk fra hele Danmark (og såmænd også udlandet).

Det er ikke alt terapeutisk arbejde, vi kan lave over video - men hvis der er tale om en stressproblematik eller hjernerystelse, hvor du gerne vil i gang med at bruge hypnose, så kan jeg nu guide dig igang uanset din bopæl og evt. også indspille hypnoser individuelt tilpasset dine behov.

Bare tag kontakt og lad os få en snak om mulighederne!

Du kan ringe på tlf. 60559194 (læg besked) eller send en kort mail, som jeg besvarer tilbage med et sikkert link, hvor du kan beskrive din problematik. 

 

Gå til bloggen


Kommentarer

bubble