Mindfulness, hvad skal jeg med det?

  • Mindfulness, hvad skal jeg med det?

09. september 2018

Mindfulness er stort. Det er alle steder, og alle taler om det, som noget man bør lære. For mig falder det ikke nemt. Jeg bliver afledt mange gange, når jeg sidder der og forsøger bare at være med det der er.  Og jeg har svært ved at få lavet en rutine, hvor det bliver en del af min hverdag. 

Noget som har hjulpet mig i gang med at meditere er app'en 'Headspace'. Den er på engelsk, men den er god! Du starter med en gratis pakke med basisøvelser, hvor du vænner dig til formen. Øvelserne er til at starte med korte - 3-5-10 min. og det gør det muligt at udholde at det er svært, fordi det er så kort tid ad gangen. Tankerne vil blive afledt mange gange, og du opdager det, og så vender du bare tilbage igen.

Lige så stille vænner hjernen sig til det, og du kommer ind i rutinen. 

Jeg bruger også headspace appen hvis jeg vågner om natten og har svært ved at falde i søvn igen. Og imellem mine klienter, når jeg lige skal rense mit hovede. 

Hvis du har lyst til at prøve en mindfulnessøvelse til at sætte fokus på en følelse, så prøv denne, som jeg har indspillet: 

Og har du lyst til at arbejde videre med at lære at være med de følelser, som måske piner dig, så kontakt mig på tlf.  6055 9194

Gå til bloggen


Kommentarer

bubble