Frokostmeditation - lær din hjerne at finde ro

  • Frokostmeditation - lær din hjerne at finde ro

06. januar 2019

Du har sikkert hørt om det: At din hjerne har godt af at meditere. At du kan gøre dit stressniveau mindre. At du kan træne hjernen mere stabil, så dit humør ikke svinger helt så meget. Eller at du får det nemmere med at håndtere din angst, hvis du kæmper med det. 

Måske har du også prøvet lidt forskelligt – fundet noget på youtube. Hentet nogle apps med mindfulness. Og det er da også dejligt, så længe det varer. Eller måske farer dine tanker i tusind retninger, og så tænker du efter et par forsøg: ”Det er slet ikke noget for mig. Det kan jeg ikke finde ud af.”

Hvis du vil have det optimale ud af meditation, så skal du gøre det dagligt – eller stort set dagligt. Du skal have dig en daglig rutine, gerne hvor meditationen ligger på samme tid hver dag, så du får det gjort. Og så skal du måske starte med noget, der er kort, og langsomt træne dig op i tid.

Nemt, hurtigt og meget billigt

Lige nu og lige her kan du komme nemt i gang med at lære din hjerne at finde ro - og det er gratis mod at du afleverer din mailadresse!  

Jeg har indspillet syv korte meditationer på mellem 3 og 11 minutter, som du kan bruge i din frokostpause -hvis du skærer lidt i spisetiden, eller måske kan du bruge den i en formiddags- eller eftermiddagspause på arbejdet.

Du kan hente dem ned til din computer eller din telefon, så du kan bruge dem igen og igen. Du sætter måske en reminder på din telefon hver dag, så du husker din mentale fitnesstræning – for det er det, som det er: Styrketræning for hjernen.   

Du skriver dig bare op til mit nyhedsbrev. Så får du med det samme en mail med link til den første meditation.

De næste seks dage får du så hver dag en mail med link til en ny meditation, du kan hente – og så har du på syv dage din helt egen samling med minimeditationer, som du kan bruge når som helst og hvor som helst. Og måske får du lyst til at komme videre med mere. Så får du også hjælp til det! 

Du går til tilmeldingssiden lige her. 

Og er du ikke interesseret i mit nyhedsbrev, så kan du jo bare afmelde det igen. 

 

 

Gå til bloggen


Kommentarer

bubblemedia