Anmeldelse af forløb efter hjernerystelse

  • Anmeldelse af forløb efter hjernerystelse

13. marts 2021

Karen (navnet er ændret) var hos mig i et forløb hen over efteråret 2020 for at arbejde med langtidsfølger efter hjernerystelse.

Ofte kommer vi omkring flere aspekter i sådan et forløb: Symptomer, behandling af symptomer med visualiseringer/ hypnose, årsagsforklaringer, copingstrategier som er den måde vi håndterer livet på - ofte med et lille smut tilbage til mor og far, for at forstå vores måder at handle på.

Det blev et godt forløb, og Karen har skrevet en lille anmeldelse til inspiration for andre:

“Jeg opsøgte Ane Katrine efter et længere forløb med senfølger efter en hjernerystelse. Jeg har tidligere arbejdet som topleder og kørt med fuld tryk i karrieresporet. Men efter et langt sygdomsforløb var jeg mentalt, fysisk og energimæssigt drænet, og jeg følte ikke, at jeg kunne kende mig selv mere.

Jeg var blevet utrolig begrænset i mit funktionsniveau grundet lydfølsomhed, mental træthed og angst; angst for at køre bil, at sove og for min egen krops signaler.

Ane Katrine mødte mig med den største forståelse, nærvær og omsorg, og hun gav mig en følelse af tryghed og vigtigst af alt; en tro på, at jeg ville komme ud igen på den anden side. Jeg oplevede behandlingen som en god kombination af samtaleterapi og hypnose. Hypnosen var en ny oplevelse for mig; men den fineste oplevelse, som jeg på tryg vis blev guidet igennem. Og den guidede hypnose blev ligeledes indtalt på min mobil, så jeg kunne fortsætte min behandling imellem vores sessioner. Allerede efter første behandling, mærkede jeg store fremskridt.

Efter 5 måneders forløb ved Ane Katrine, er jeg i den grad kommet ud på den anden side. Angsten, lydfølsomheden og den mentale træthed er sparket til hjørne. Det største afkast har uden tvivl været, at jeg har fået kontakt med mig selv og min egen urkraft igen. På trods af min situation med hjernerystelse, føler jeg mig mere rolig og samtidig mere kraftfuld, end jeg har været i flere år.”

Gå til bloggen


Kommentarer

bubble